css3menu.com
  HPKON 2014 REKLAM ŞARTNAMELERİ...

HPKON 2014 Bildiriler Kitabı, Bültenleri, Sergi Kataloğu ile Açık Hava ve Metro istasyonlarına reklam alınacaktır.

Bilindiği gibi, VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi - HPKON 2014 22-25 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi‘nde gerçekleştirilecektir. Hidrolik Pnömatik sektörünün gelenekselleşen organizasyonlarından Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongreleri, çağdaş bilgi ve teknolojilerin etkin bir şekilde tartışıldığı ve paylaşıldığı bir platform olma niteliğini katkılarınızla daha da geliştirecektir.

HPKON 2014‘ün tanıtımını yapmak için Ekim ayında 1 hafta süreyle Açık Hava ve Metro İstasyonlarında reklam gösterimi yapılacaktır. Beşiktaş Meydanında 2 Açık Hava Ekranı, Mecidiyeköy Meydanında 1 Açık Hava Ekranı ve 15 Metro istasyonunda 5m2 lik 36 ekranda tanıtım filmi gösterilecektir. Tanıtım filmi için Kongre bünyesinde yeralan firmalara her döngüde 5 saniyelik reklam imkanı sunulacaktır. Açıkhava ekranlarında(3 Adet) günde 300 defa 1500 saniye, Metro istasyonlarında ki ekranlarda(36 adet) ise günde 1332 defa 67320 saniye reklamınız yayınlanacaktır. Detayları ekte bulunan "VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi Açıkhava Ve Metro İstasyonları Reklam Şartnamesi"nden inceleyebilirsiniz.

VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi‘nde sunulacak bildiriler bir kitapta toplanarak kongreden önce basılacak ve tüm katılımcılara, bildiri sunanlara bedelsiz olarak dağıtılacaktır. Kongre Bildiriler Kitabı, Makina Mühendisliği Bölümü bulunan üniversite kütüphanelerine de gönderilmektedir. Söz konusu Kongre Bildiriler Kitabı‘na reklam alınacaktır. Detayları ekte bulunan "VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi Bildiriler Kitabı Reklam Şartnamesi"nden inceleyebilirsiniz.

Ocak-Aralık 2014 tarihleri arasında 3 sayı olarak yayımlanması planlanan Kongre Bülteni 1. sayısı Mart 2014 tarihinde renkli olarak 10.000 adet basılmıs, ülkemizdeki Hidrolik Pnömatik Sektörü içerisinde yer alan kişi ve kuruluşlara ücretsiz olarak gönderilmiştir. Ayrıca E-Bülten formatında web sitelerimizde yayınlanmış, meslektaşlarımız öncelikle olmak üzere onbinlerce kişi ve kuruluşa e-posta ile ulaşmıştır. Kongre Bülteni 2. ve 3. sayılarının her biri minimum 10.000 adet basılıp aynı yol ve yöntemle dağıtımı yapılacaktır. Söz konusu Kongre Bülteni‘ne reklam alınacaktır. Detayları ekte bulunan "VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi Kongre Bülteni Reklam Şartnamesi"nden inceleyebilirsiniz.

HPKON 2014 kapsamında düzenlenen Sergiye katılacak tüm katılımcı kuruluşlara ve kongre delegelerine dağıtılacak bir Sergi Kataloğu hazırlanacaktır. Sergiye katılan ve katılmayan kuruluşlardan Söz konusu Sergi Kataloğu‘na reklam alınacaktır. Detayları ekte bulunan "VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi Sergi Kataloğu Reklam Şartnamesi"nden inceleyebilirsiniz.

Hidrolik Pnömatik Kongrelerine bu güne kadar yapmış olduğunuz katkılar nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyor ve Sizleri HPKON 2014‘de yer almaya destek olmaya davet ediyoruz.

 















Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Tel: 0212 252 95 00 D:134 E-Posta: hpkon@mmo.org.tr Web: www.hpkon.mmo.org.tr