css3menu.com
  VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ`NİN 17. YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI İZMİR`DE YAPILDI

22-25 Ekim 2014 tarihinde Askeri Müze ve Kültür Sitesi-Harbiye/İstanbul`da düzenlenecek "VII Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi"nin 17. Yürütme Kurulu Toplantısı MMO İzmir Şubesinin ev sahipliğinde 30 Ağustos 2014’te Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleşti.
Yürütme Kurulu Üyeleri ve MMO temsilcilerinin katıldığı toplantıda öncelikle kongre programına ilişkin konular görüşüldü. Toplantıda programda yer alacak yuvarlak masa, özel oturum, sabah toplantısı ve söyleşilerin konuları ile katılımcılarının kesinleştirilmesine ilişkin kararlar alındı.

Gelen bildiriler Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından değerlendirilmek üzere paylaşımları gerçekleştirildi. Buna göre yapılan bildiri değerlendirme sonuçlarının yazarlarıyla paylaşılarak programın oluşturulması amacıyla bir an önce sonuçlandırılması ve son durumun çizelge ile yürütme kurulu üyelerine iletilmesi talebi ifade edildi. Ayrıca dört yabancı konuğun davet edilerek dört ayrı günde sunum yapmaları için çalışılmasına karar verildi.

Toplantıda, kongrenin oluşumunda maddi anlamda katkı sağlayan sergi alanında bulunan standların satışına ilişkin çalışmaların etkin bir şekilde devam etmesi gerekliliği dile getirildi. Programın daha etkin duyurulması amacıyla Kongre bülteninin hazırlanarak sektör ve ilgili kişilere gönderilmesi için çalışma yapılmasına karar verildi.

HPKON 2014 KATILIMCILARI "BEN DE VARIM" DİYOR

Hidrolik Pnömatik Kongresi Yürütme Kurulu, kongreye katılacak katılımcıları "BEN DE VARIM" kampanyası ile kongreyi desteklemeye davet ediyor. Kampanya kapsamında Kongreye destek vermek isteyen katılımcıların fotoğrafları HPKON görseli ile birleştirilerek "BEN DE VARIM!" adlı çalışma ile kamuoyuna duyuruluyor.

 















Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Tel: 0212 252 95 00 D:134 E-Posta: hpkon@mmo.org.tr Web: www.hpkon.mmo.org.tr