css3menu.com
  ...::HPKON 2014 SERGİSİ`NDE YERİNİZİ ALIN!::...

HPKON 2014 Sergisi için Stand satışları devam etmektedir.

Hidrolik Pnömatik sektörünün önemli organizasyonlarından biri olan Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongreleri‘nin yedincisi, VII. Ulusal  Hidrolik Pnömatik Kongresi  ve Sergisi  22-25 Ekim 2014 tarihlerinde Askeri Müze ve Kültür Sitesi - Harbiye İstanbul‘da düzenlenecektir.

HPKON 2014 Sergisi için Stand satışları devam etmektedir. Sektörün önde gelen firmaları şimdiden yerini almıştır. Kongre web sitesi  www.hpkon.mmo.org.tr‘den kongre hakkında bilgi edinebilir, linki tıklayarak sergi alanlarını inceleyebilir ve sizde yerinizi opsiyonlayabilirsiniz.

Hidrolik Pnömatik Kongresi‘nde gerçekleştirilecek özel oturumlar, yuvarlak masa toplantıları ve kursların belirlenmesine devam ediliyor. Kongre Yürütme Kurulu, kongre kapsamında tasarımdan imalata, ithalattan ihracata, ARGE‘den ÜRGE‘ye, mesleki etikten eğitime, bir çok konunun inceleneceği "Sektörün Geleceği, Gelişmeler, Beklenti ve Talepler"  ismiyle panel düzenlenecektir.

Ayrıca; "Tasarım ve Uygulamada Enerji Verimliliği ve Çevre Güvenliği", "Sektörde Mühendislik Hizmetlerinin Önemi ve Rekabet Koşulları"nın Yuvarlak Masa toplantılarında ele alınacak."Standartlar" konusunda bir özel oturum planlanmıştır.  Kongre de " Temel Hidrolik" ve "Temel Pnömatik" kursları belirlenmiştir.

HPKON 2014 Uluslararası katılımlıdır ve kongrede gerçekleştirilecek oturumlarda simültane çeviri yapılacaktır. Bu nedenle yurt içinden ve yurt dışından önceki kongrelere göre yoğun olarak Bildiri, Work Shop ve Kurs talepleri gelmekte ve Kongre Kurulları tarafından  değerlendirmeye alınıp, sunulmak için uygun bulunması durumunda kongre programında yer alacaktır.

Hidrolik Pnömatik sektöründe çalışan, ürün-hizmet-bilgi üreten tüm kişi ve kurumları, bilhassa meslektaşlarımızı "Uluslararası Katılımlı Hidrolik Pnömatik Kongre ve Sergisi" HPKON 2014‘e katkıda bulunmaya, destek olmaya ve delege olarak katılmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla
 















Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Tel: 0212 252 95 00 D:134 E-Posta: hpkon@mmo.org.tr Web: www.hpkon.mmo.org.tr