css3menu.com
  VII.ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONRESİ VE SERGİSİ`NİN BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi’nin Basın Toplantısı 25 Ocak 2014 saat 13:00 de Tmmob Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nde gerçekleştirilmiştir.

VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi`nin Basın Toplantısı 25 Ocak 2014 saat 13:00 de Tmmob Makina Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi`nde  gerçekleştirilmiştir.

Basın toplantısının açılışını Kongre Sekreteri Özgür Arslan yapmış ve sırasıyla  Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Şemsettin Işıl, Makina Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kongre Yürütme Kurulu Üyesi olan Sayın  Zeki Arslan , Cetop Başkanı ve Kongre Yürütme Kurulu Üyesi olan Sayın Ahmet Serdaroğlu konuşma yaptılar. Kongre Yürütme Kurulu toplantıda hazır bulunup ve Basın mensuplarının sorularına cevap vermişlerdir. Ekte Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Şemsettin Işıl`ın konuşma metnini ve ilgili fotoğrafları bulabilirsiniz. Hidrolik Pnömatik Kongrelerine bu güne kadar yapmış olan ve yapacağına inandığımız Sektör dergilerine  katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla

 















Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Tel: 0212 252 95 00 D:134 E-Posta: hpkon@mmo.org.tr Web: www.hpkon.mmo.org.tr