css3menu.com
  BİLDİRİ ÖZETLERİNİZİ BEKLİYORUZ.

VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisine Bildiri Özetlerinizi Bekliyoruz.

Bilindiği gibi, VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi 22-25 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi‘ nde gerçekleştirilecektir.

Hidrolik Pnömatik sektörünün gelenekselleşen organizasyonlarından Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongreleri, çağdaş bilgi ve teknolojilerin etkin bir şekilde tartışıldığı ve paylaşıldığı bir platform olma niteliğini katkılarınızla daha da geliştirecektir.

Yürütme Kurulumuz, yeni konuların yanı sıra daha önce sunulan bildirilerin geliştirilerek ele alınabileceğini öngörmektedir. Ayrıca uygulama alanı bulmuş projelerin sunulduğu oturumlara, seminerlere, kurslara ve atölye çalışmalarına da kongre programında yer verilecektir. Böylece Bildiriler Kitabı ve diğer kongre yayınlarının giderek yenilenen ve genişleyen bir el kitabına dönüşmesi hedefi de gerçekleşmiş olacaktır.

Bildiri takvimi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş, bildiri özetlerinin kongre sekretaryasına iletilmesi, bildiri özetlerinin değerlendirilmesi ve yazarlarına geri bildirimde bulunmak için süre uzaltılmıştır.
  • 01 Mart 2014 Özetlerinin Gönderilmesi

  • 01 Nisan 2014 Bildiri Özetlerinin Değerlendirilmesi ve Yazarlara Sonucun Bildirilmesi

  • 01 Haziran 2014 Bildiri Metinlerinin Gönderilmesi

  • 01 Temmuz 2014 Bildiri Yazarlarına Sonucun Bildirilmesi
HPKON 2014 Uluslararası katılımlıdır ve kongrede gerçekleştirilecek oturumlarda simültane çeviri yapılacaktır. Bu nedenle yurt içinden ve yurt dışından gelebilecek bildirileri özetleri kongre yürütme kurulumuzca değerlendirmeye alınacak, sunulmak için uygun bulunması durumunda kongre programında yer alacaktır.

Hidrolik Pnömatik Kongrelerine bu güne kadar yapmış olduğunuz katkılar nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyor ve Sizleri VII. Kongreye bildiri yazarı olarak da katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla

 















Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Tel: 0212 252 95 00 D:134 E-Posta: hpkon@mmo.org.tr Web: www.hpkon.mmo.org.tr